Hosting4Deals sluit de deuren vanaf 01/01/2022 - Abonnementen blijven lopen tot einddatum

Beste Klant, Wij willen u informeren dat Hosting4Deals vanaf 01/01/2022 de deuren sluit. Abonnementen die nog verlengd zijn VOOR 31/12/2021 zullen gewoon verder lopen tot de einddatum van die periode. De reden waarom wij stoppen is de aanhoudende Covid-19 crisis gecombineerd met de moordende concurrentie d.m.v hoge marketing kostte. Wij krijgen ... Lees verder »

7th Nov 2021
Eindejaarsactie!

Beste Klant,Beste Bezoeker, We naderen het einde van het jaar, daarom is het tijd voor de eindejaaractie van 2020 - 2021.Het is een verschrikkelijk jaar voor een grote doelgroep onder ons. Wij willen proberen ons steentje bij te dragen binnen de Webhosting & Webdesign sector. Wij hebben 2 acties aangemaakt. Enerzijds voor de nieuwe klanten ... Lees verder »

3rd Dec 2020
Fysieke afspraak

Beste (toekomstige) Klant, Het is nog steeds mogelijk om een fysieke afspraak te maken gezien de corona maatregelen. U kan een afspraak maken bij ons GRATIS, als wij tot bij u moeten komen dan betaald u €0,25 EUR kilometer vergoeding (Heen & terug) Wij hebben een aparte pagina op onze website aangemaakt met een formulier voor een bezoek ... Lees verder »

29th Jun 2020
Welkom op ons controlepaneel!

Geachte Klant, Vanaf vandaag 1 Mei 2020 kan u producten via ons controlepaneel bestellen, betalen en activeren! Na de betaling word u product automatisch geïnstalleerd en geactiveerd. Ons volledig geautomatiseerd systeem zorgt ervoor dat u binnen enkele minuten al uw nodige gegevens in uw mailbox hebt liggen. Enkel de webdesign/webcoding & ... Lees verder »

1st May 2020

Powered by WHMCompleteSolution