Beste Klant,

Wij willen u informeren dat Hosting4Deals vanaf 01/01/2022 de deuren sluit. Abonnementen die nog verlengd zijn VOOR 31/12/2021 zullen gewoon verder lopen tot de einddatum van die periode.

De reden waarom wij stoppen is de aanhoudende Covid-19 crisis gecombineerd met de moordende concurrentie d.m.v hoge marketing kostte. Wij krijgen Hosting4Deals nooit op tijd rendabel zolang er zo'n hoge kostte aan marketing hangen. (Advertentie kostte online)

Ons klantenpaneel zal beschikbaar blijven tot 01/04/2022 maar vanaf 01/01/2022 kan u geen abonnementen meer verlengen. Na 01/04/2022 kan u dus gen facturen online meer raadplegen, maar u kan ons nog steeds mailen voor de facturen die u nodig heeft.

 

Wat na 01/01/2022 en als mijn pakket verloopt?

Vanaf 01/01/2022 zal u uw pakket niet meer kunnen verlengen 'online' via ons systeem maar uw pakket blijft bereikbaar tot aan de vervaldatum. Uiteraard behoud ik zelf een reseller pakket en kan ik eventueel alleen bestaande klanten wel hierna overzetten als een soort van 'vriendendienst'. Alleen zal er geen factuur meer worden aangemaakt omdat wij geen bedrijf meer zijn. Het reseller-pakket zal gehost worden door www.versio.nl - Ik ben hier altijd tevreden geweest voordat ik zelf een Hosting bedrijf heb opgezet via een datacenter. Ze zijn ook één van de grootste en goedkoopste partijen op de webhosting markt.

Wanneer U uw pakket wilt overzetten naar een andere hosting partij dan bent u daar volledig vrij over en zal ik ook het nodige in orde brengen om uw domeinnaam over te zetten naar de nieuwe hosting partij. U kan ook een backup maken van uw bestaande website en deze overzetten naar de nieuwe partij.

 

Wat met de onderhoudspakket van uw website?

Deze pakketten lopen voorlopig stilzwijgend verder tot wanneer U uw pakket verloopt of tot anders bepaald. We nemen op tijd contact op met u over het verdere verloop.

 

Blijft mijn website op uw webserver draaien tot het einde van mijn loopperiode?

Als uw pakket verloopt voor 01/05/2022 dan is het antwoord JA, verloopt uw pakket pas NA 01/05/2022 dan zal deze voor de resterende periode waarschijnlijk op een reseller account geplaatst worden van Versio.nl. Onze webserver & backupserver lopen zeker tot 01/05/2022 in het datacenter waar deze nu staat. We moeten nog verder beslissen of we deze kunnen en willen verlengen tot 01/01/2023.

 

Ik hoop hierbij u goed geïnformeerd te hebben, indien u nog vragen heeft twijfel niet om contact op te nemen via de gekende wegen. We proberen ook het telefonische klantendienst zoveel mogelijk bereikbaar te houden.

--
Met vriendelijke groet,

Steve Nelen
Zaakvoerder Hosting4DealsSunday, November 7, 2021

« Terug

Powered by WHMCompleteSolution